2013. augusztus 6., kedd

2013.07.16. Kedd

2013.07.16. Kedd
Felfelé
Karesz már megfogadta, hogy ezentúl hanyagolja azokat a jelölteket, akik „nem engedhetik meg maguknak” azt, hogy egyszer anyagi biztonságban éljenek és azokra koncentrál, akik a saját szintjének megfelelő vagy magasabb szinten élnek. Nekik nem kérdés, hogy képesek és akarnak tenni a jövőjük érdekében, így rájuk érdemes időt fordítani. Karesz ezért ma is olyan cégnél volt, ahol már érdemes tárgyalni.

Van másik
A piac független szereplőjeként Karesz cége a legtöbb esetben tud jobb megoldást annál, ami éppen az ügyfélnek van. Ez egy kockázati terméknél, amely bármikor felmondható – nagy előny, hiszen a cserével veszteni nem lehet, csak nyerni. Karesz egyik ügyfele ma megkérte őt, nézze át, mit tudna javasolna régi kötvénye helyett.

Csapikapi
Karesz igyekszik megszolgálni azt a bizalmat, hogy őt ruházták fel a női Ironman váltó csapatkapitányi tisztségével, ezért ma másodszor hívta össze a tagokat, hogy minden kérdést tisztázzanak. Szerencsére túl sok kérdés nem maradt már, így kellemes beszélgetéssel és a tapasztalatok megbeszélésével telt az idő.

Kölcsönös

Aki szívességet kér, az tudja, hogy viszonzás kérése esetén nem mondhat nemet. Karesz ezt ki is használja, de nem direkt módon a szerződéskötéshez, csak az időpont egyeztetésben. Egy óra beszélgetés nem nagy ár azért, hogy valaki új információhoz juthasson, sőt, mivel ez az ő érdeke, ilyen trükkökre nem is lenne szükség. De ha nem tudja, hogy ez neki jó, akkor jól jön egy kis rásegítés… Ma egy munkaerő közvetítéssel érte el Karesz azt, hogy legközelebb ő kapjon időpontot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése