2013. április 9., kedd

2013.04.03. Szerda


2013.04.03. Szerda
Borfejtés
Karesz édesapja elektromos biciklivel jár a szőlőhegyre, így csak pár liter bort tud hazavinni. Ezért mikor Karesz otthon jár, akkor kiürítenek egy kis hordót és kannákban hazaviszik autóval. A mai borfejtés egyben arra is jó volt, hogy kiderült, egy kis borszivattyúra lenne nagy szükség, hiszen a slagos borszívás nem mindig jár sikerrel.

Ajánlás
Egy üzleti beszélgetés célja nemcsak az lehet, hogy egy új kötés szülessen, hanem hogy az ügyfél ismeretségi körében további ügyfeleket lehessen találni. Ezért Karesz a mai tárgyalása előtt segítséget kért, így csak arról volt szó, kit érdekelhet még ez a megoldás. Kapott is három ajánlást, melyből kettő teljesen ismeretlen volt számára. A saját megoldáson pedig gondolkozik…

Gyors kötés
Ha az adatfelvételi lap ki van töltve, az aláírás időpontja le van beszélve, akkor ez lehetőséget ad arra, hogy a leggyorsabb szerződéskötésre kerüljön sor. Karesz így tudta megoldani azt, hogy az adatlap kézhezvételétől az ajánlat kitöltésén keresztül az aláírásig minden feladatot fél órán belül megoldott. Csak sok ilyen legyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése