2013. április 10., szerda

2013.04.05. Péntek


2013.04.05. Péntek
Komoly háttér
Egy céget felépíteni, fenntartani és működtetni rengeteg időbe, fáradtságba és pénzbe kerül. Ezt az árat nagyon sokan nem hajlandók megfizetni. Nekik lehet megoldás egy meglévő, jól működő és profitot termelő céghez csatlakozni. Persze nem sok cég akad, aki tárt karokkal várja a vállalkozó szelleműeket. Aki pedig idő, pénz és tapasztalat hiányában még abban a hitben ringatja magát, hogy versenyre kelhet a tőkeerős cégekkel, csak nézze meg, az a múlt években az új vállalkozások hány százaléka szűnt meg. Karesz ennek fényében nagyon szerencsésen, pontosabban nagyon átgondoltan választott…

Szintlépés
A karrierben előre lépni akkor jó igazán, ha ezt nem mások letiprásával, hanem mások segítésével érjük el, ráadásul az előrelépés egyben a jövedelem emelkedésével is jár. Karesz ma nagy örömmel fogadta a mentora gratulációját, mivel a rég áhított vezetői szintre lépett. És innen már csak felfelé vezet az út!

A „Profi”
„Josselin Beaumont-ot azzal a titkos megbízással küldik Malagavayba, hogy ölje meg a köztársaság elnökét, a diktátor Yala ezredest. A politikai helyzet azonban megváltozik és a francia kormány érdekei úgy kívánják, hogy inkább feladják Beaumont-ot. Bár az elnök nem végezteti ki, fegyenctáborba viteti, ahol iszonyú megpróbáltatások várnak rá. Két év elteltével azonban sikerül megszöknie. Visszatér Párizsba, hogy küldetését eltántoríthatatlanul befejezze…” - Részlet A Profi című film ismertetőjéből.
Karesz jelmondata: „A profi akkor is megteszi, amit kell, ha nincs hozzá kedve.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése