2013. április 24., szerda

2013.04.22. Hétfő


2013.04.22. Hétfő
Pozitív fogadtatás
A holnapi állásbörze kapcsán Karesz szórólapon tájékoztatta a diákokat a rendezvényről, melynek szlogenje nagyon tetszett a diákoknak:
„Azért járunk iskolába, hogy utána dolgozhassunk, és azért dolgozunk, hogy utána szabadságra mehessünk. De akkor miért nem kezdjük rögtön a szabadsággal?” - Janne Teller

Kinek fontos?

Egy rendezvény sikere elsősorban az azt megálmodók és szervezők számára fontos, ezért furcsa lenne, ha a résztvevőktől várnának el ezzel kapcsolatos plusz aktivitást. Mégis, ki tolja kinek a szekerét? Karesz mégis a lehető legtöbbet tett azért, hogy a cége részvételével megtisztelt kiállítás kellően magas színvonalú legyen, melyet a szervezők meg is köszöntek. Az előnyök viszont kölcsönösek!


Jótétemény
Ha egy ember vagy család megismeri azt a megoldást, amit Karesz mutat be számukra, de köszönik, nem élnek a lehetőséggel, annak legfőbb oka az lehet, hogy nem értették meg az öngondoskodás fontosságát. Ez viszont annak a felelőssége, aki megmutatta nekik, hiszen azzal ment oda, hogy megoldást mutasson és jót tegyen. Ha nem tudott jót tenni, az már olyan, mintha rosszat tenne, hiszen a „baj” így előbb-utóbb be fog következni, amely megelőzhető lett volna. Ezért ez nem nyomulás, hanem kötelesség!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése