2013. április 15., hétfő

2013.04.14. Vasárnap


2013.04.14. Vasárnap
Csajok
Tavaszi napsütés, biciklizés, három lány összeeresztve, máris megvolt minden feltétel egy csajos bulihoz. Karesz leánya és Laci kollégájának két nagy lánya gyorsan egymásra talált és ki tudja miről, de órák hosszat el tudtak beszélgetni.

Motivációk

Egy hosszú kerékpártúrára elindulni csak motiváció kérdése. De akit a kitűzött cél nem hoz különösebben lázba, annak kedve sincs a tekeréshez. Karesz kislánya ezért nem is szeretett volna a 20 km-re lévő tóhoz kerekezni így az első dombon, alig 1 km-nél feladta. Amikor azonban szóba jött, hogy a szomszéd településen meg lehetne nézni a kiskutyákat, máris biciklire pattant és simán lekerekezett 7 km-t oda, és vissza is, azaz 14 km-t! Csak a személyes motivációt kellett megtalálni…

Ha piszkálja a fantáziát
Karesz egyik ismerőse nem mulasztott el egyetlen alkalmat sem arra, hogy a helyi nagyobb rendezvényeken részt vegyen, ami azt jelentheti, hogy az illető érdeklődik a Karesz által kínált megoldások iránt. Éppen ezért ma felkereste őt és feleségét, hogy egy aktuális akcióról tájékoztassa őket, természetesen mindenféle kötelezettség nélkül. A bemutatott megoldás csak mérsékelt érdeklődést váltott ki, azonban állítása szerint számtalan olyan embert ismer, akik nem tudják, hogy hová fektessenek be. Ezért megbeszélték, hogy a pontosabb információk érdekében egy hármas találkozót hoznak össze Karesz mentorával, hogy kiaknázhassák a felfokozott befektetői kedv kínálta üzleti lehetőségeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése