2013. április 11., csütörtök

2013.04.08. Hétfő


2013.04.08. Hétfő
Elindulás
Elindulni egy üzletben mindenkinek komoly elhatározást jelent és szükség van egy segítő mentor támogatására. Ha azonban ez a mentor egyben az ember párja, akkor könnyen elsikkad a segítség és minden másról beszélnek, csak az üzletről nem. Ekkor jó, ha egy külső segítő kapcsolódik be, aki objektíven, célirányosan tud segíteni. Karesz párja a lehető legjobb helyről kapott segítséget, egy olyan vezető személyében, aki maga is fiatal, így könnyen szót értettek. Ráadásul Karesz is tanult valamit, mint mindig…

Tét nélkül – félelem nélkül

Ha kapnál azért 100.000 Ft-ot, hogy 20 emberrel egyeztess le egy találkozóra időpontot, akkor azt hogyan tennéd? A helyes válasz: gondolkodás nélkül! Márpedig ezt pontosan így érdemes csinálni, és felesleges azon aggódni, mit fognak majd mondani az emberek, az időpont egyeztetésnek nincs tétje. Ha megkapták az infót, majd eldöntik. Ha a lebeszélt időpontok számától függ a siker, akkor tényleg csak erre szabad koncentrálni, nem pedig a félelmekre.

Felkészülés
A hétvégi félmaratonra felkészülés jegyében Karesz ma egy órát futott a párjával a kerékpárúton. Bár elég későn volt már és be is sötétedett, de sikerült teljesíteni a kitűzött célt, már csak a heti tervet kell ugyanígy teljesíteni és menni fog. Hajrá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése