2013. április 11., csütörtök

2013.04.10. Szerda


2013.04.10. Szerda
Negyedéves terv
A hosszú távú, több éves tervek megvalósítását ajánlatos lebontani éves tervekre, azt negyedéves, majd havi, heti és napi tervekre. Így követhető az előrehaladás és segít a célra fókuszálni. Karesz ma adta le a negyedéves tervet, mely visszafogott és mégis merész. De meg lehet csinálni, főleg a mentora támogatásával!

Szivárvány
A gombaszezon áprilisban indul a kucsmagombák megjelenésével. Karesz látott is az út mellet gombát árusítókat, így biztos lehetett benne, hogy érdemes keresni ezt a tavaszi finomságot. Mivel még soha nem szedett, csak találomra indult el egy ismerős helyre, és magával vitte a párját is. Az eső azonban eleredt és gombát ugyan nem találtak, egy fantasztikusan szép természeti jelenséget azonban sikerült megfigyelni: dupla szivárványt! Ezért már megérte elázni!

Malacok malaca
A gombaszedő kirándulás során Karesz egy nagyszerű vadbúvóhelyet fedezett fel, melyet sok-sok vaddisznó túrás jelzett. Este vissza is mentek a párjával, immár vadászatra felkészülve. Amint a helyszínre értek, két vaddisznót pillantottak meg, de a puska még a tokban volt. Mire sikerült hozzákészülni, a disznók elmentek. Ezeknek a malacoknak oltári nagy malacuk volt, hogy Karesz ilyen könnyelműen indult a vadászatra. Az izgalom azonban így is megvolt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése