2013. április 30., kedd

2013.04.28. Vasárnap


2013.04.28. Vasárnap
Kutyakozmetika

Karesz ma végre be tudta fejezni a szálkás szőrű tacskó kutyája tavaszi trimmelését, melynek következtében a bozontos, összecsomósodott szőrű kutyából egy majdnem sima szőrű lett, persze a pofaszakáll és a pamacsos láb maradt. Így nemcsak szebb lett, de könnyebben is el tudja viselni a nyári meleget, mely már most ránk köszöntött.

Saslik sütés

Jó idő, napsütés, füves udvar… ki kívánkozik ilyenkor a félhomályos konyhába? Karesz kislánya szalonnasütést szeretne, fa pedig van bőven a sok barkácsolás maradékaiból. Karesz ezért egy rögtönzött kerti grillezőt állított össze, melyen a szalonnán kívül saslik nyársakat is sütöttek pácolt csirkehúsból, kolbász, szalonna, paprika, hagyma, gomba szeletekkel. Szalma krumplival és friss zöldsalátával isteni eledel lett belőle!

Eredményes bemutatkozás
Ezen a hétvégén a sok kültéri munka mellett alkalom nyílt arra is, hogy ne csak szóban, hanem tettek által is megmutathassa Karesz párja az, hogy milyen is valójában. Nem is okozott csalódást, Karesz igazán büszke lehet a választottjára. Nemcsak nyitott volt és érdeklődő, hanem segítőkészsége és talpraesettsége is megmutatkozott, melyet Karesz szülei is elismertek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése