2013. április 26., péntek

2013.04.23. Kedd


2013.04.23. Kedd
Fokozott érdeklődés

A mai napon került sor az Állásbörze rendezvényre, melyen a szórólapozás és személyes meghívás, valamint a kecsegtető nyereményjáték hatására közel 30-an jelentkeztek az „ÁLOMMELÓ” standon. Ilyen nagy számú érdeklődő minden várakozást felülmúlt. Szép volt, Karesz!

A nyertes
Sokan érdeklődtek az „Állás vagy karrier?” szlogennel jellemezhető előadás iránt, nem csak hallgatók, de tanárok is megtisztelték a rendezvényt. Az érdekfeszítő és helyenként döbbenetet kiváltó tájékoztató után került sor a meghirdetett nyeremény kisorsolására. A fődíjat egy olyan hallgató nyerte meg, akit Karesz hívott meg az előadásra. Gratulálunk!

Holdfény

A havonta meghirdetett holdfényes futáshoz két feltétel szükséges: egy (majdnem) teli hold és pár futni vágyó ember. Ma este mindkettő összejött, szikrázóan tiszta időben, 95%-os holdvilágnál szinte olvasni lehetett, a lelkes futócsapat pedig 7 főt számlált, így vágtak neki a tervezett 8 km-es távnak a sötét erdőben. Karesz és a párja is vállalták a kihívást, melynek meghívója így szólt:
„Az idei első, igazi tavaszi, langymeleg éjszakai holdfényes futásra invitálunk mindenkit kedden, azaz holnap a kardosfai bekötőútra, ahol az éjszaka csendjét a békák és fülemülék szerelmi éneke tölti ki. Az ébredő természet hangjai, a virágzó fák és a medvehagyma illatától balzsamos levegő hívogat egy kellemes futásra.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése