2013. április 15., hétfő

2013.04.13. Szombat


2013.04.13. Szombat

Futótárs
A bajai Kikelet félmaraton a tavasz első nagyobb futórendezvénye, de egyben az év második eseménye az Atom100+ rendezvénysorozatban. Karesz a tavalyi eseményből okulva, amikor is az erőltetéstől hónapokra lesántult, ma igen csak lazára vette a figurát. De nem csak ő, hanem még egy kolléganő is így gondolkodott, akivel szinte végig egy iramban futottak. Kölcsönösen lelkesítették egymást, sikerült is végig jókedvűen, könnyedén futni.

Fáradtság nélkül

Karesz a mai félmaratonon utolsónak indult, de nem is törekedett arra, hogy bárkit megelőzzön. Szinte mindenki gyorsabb volt nála, így a végén már nem kellett aggódni, hogy valaki megelőzi. Majdnem utolsónak is érkezett, de a végén belehúzott, hogy a 2 óra 30 perces szintidő meglegyen. Ez sikerült is 2:28:36 időeredménnyel! Gratula!

Szólánc
Karesz a párjával és a kislányával utazott el a mai futásra, őket pedig két futótárs vitte el az autóján. Ez nagyon kényelmes volt így, ráadásul a végén Karesz nyugodtan sörözhetett. A nagy társaság arra is jó volt, hogy szólánc társasjátékot játsszanak, ahol Karesz kislánya meglepően jól szerepelt, igen kreatív volt a szavak összefűzésében úgy, hogy ismételni nem lehetett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése