2013. április 15., hétfő

2013.04.11. Csütörtök


2013.04.11. Csütörtök

Ráutaló magatartás
Az üzlet lezárásának utolsó mozzanata, hogy fel kell venni az adatokat és alá kell írni a papírokat. Eddig azonban el is kell jutni, Karesz azonban csak az adatfelvételi lapot küldte el az ügyfelének és várt. Úgy látszik, nem is hiába, hiszen a ma reggel visszakapta kitöltve! Ez már eléggé ráutaló magatartás, hogy ebből szerződés lesz…

A rád jutó rész
A tegnap leadott negyedéves terv már nem csak arról szól, hogy mit tervez Karesz, hanem arról is, hogy mit tervezek azok, akik Karesszal együtt dolgoznak. Ha pedig terveznek, és tenni is akarnak érte, annak mindenképpen látható következménye lesz. Karesz párja pedig konkrét célokkal rendelkezik és már tudja is, milyen rész jut neki a tervekből, melyek a saját tervei! Ennek szellemében már három időpontot le is egyeztetett a hétvégére! Hajrá!

Tripázás
Nem is olyan rég még különleges esemény volt, ha egy nap két szerződést sikerült tető alá hozni. Ma azonban újabb rekord dőlt meg, hiszen egy családban három ajánlat kitöltésére került sor. Mivel mindenki két főre kötötte és a kedvezményezettek körét is két főre bővítette, így 5 főre terjed ki azon személyek köre, akik az anyagi biztonságukért már tettek valamit. Ennyi papírt kitölteni sem volt egyszerű, Karesz jól megdolgozott érte. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése