2013. április 19., péntek

2013.04.18. Csütörtök


2013.04.18. Csütörtök
Cafeteria
Az áprilisi promóció ideje lassan lejár, így Karesz újból felkereste azokat, akik korábban érdeklődtek az egészségbiztosítás iránt. Érdemes is volt, mert egy nagy cég középvezetője a felsővezetés figyelmébe ajánlotta a megoldást, így akár több 10 fős csoportos szerződéskötés is lehet az év végén belőle.

Ami késik…
Már egy év eltelt azóta, hogy Karesz egy kollégájával beszélgetett, így már volt miről mesélni, mik is történtek azóta. Beszámolt a tapasztalatairól, az előrehaladásáról, az utazásokról és az új lehetőségekről. Ezek közül volt is olyan, ami érdeklődésre tartott számot, így ide is érdemes volt visszamenni. Mert ami késik…

Kemény terep
Volt már szó arról, hogy nagy hóban a Suzuki Ignis 4x4 milyen jó szolgálatot tesz, de arról még nem, hogy milyen jó kis vadászautó. A télen, a hóolvadás utáni nagy sárban az erdei-mezei földutak járhatatlanná váltak a nagy traktorok csapái miatt. Bár már sokat száradt, mégis egyszerűen fizikai akadályt jelentenek minden járműnek. Karesz autója viszont magas, könnyű és összkerekes, így ezt az akadályt is leküzdötte, 1 km-es nyomvájús út sem jelentett akadályt. Persze néhol kellett a lendület. Visszafelé már nem szívesen ment volna arra, de nem volt más út. Így duplán vette a nehéz akadályt. Ehhez persze a technikán túl vakmerőség is kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése