2013. április 17., szerda

2013.04.16. Kedd


2013.04.16. Kedd
Minta
Egy dolog az, hogy hogyan kell egy jó meghívást lebonyolítani, ezt tanítják, könyveket írnak róla, de elsajátítani csak úgy lehet, ha gyakoroljuk. Karesz ma megmutatta egy kollégájának, miről is van szó: megdicsérte a hívott felet, nem akarja kihagyni egy jó dologból, melyet a közös ismerősök egyöntetűen jónak tartanak, mikor lesz egy órád… Ennyi… És működött!

Tapasztalatból mondom
A legnagyobb hiba, amit egy kezdő munkatárs elkövethet, hogy azt gondolja, az emberek mind olyanok és úgy gondolkodnak, mint Ő maga. Csakhogy az emberek a felkínált lehetőségről semmit sem tudnak, és csak azt nézik, nekik mi az előnyös. Karesz éppen ezért a saját példáit használva bemutatta, hogy mi is az, ami az ügyfeleket megfogja és le lehet ülni velük tárgyalni. Hogy igazán jól menjen, nem kell más, mint gyakorlás, hogy legyen saját tapasztalat!

Megismételhető
A hétvégi bajai félmaraton után Karesz úgy gondolta, most megengedhet magának pár napos pihenőt, az az egy futás is sokat dobott az egészségi állapotán. A párja viszont nem így gondolta, szerinte a folyamatos edzés az egészség kulcsa, így azt kérte, menjenek el egy erdős részre futni. Karesznak a Deseda körüli gyalogút ugrott be, de majdnem megbánta, mert a 14 km soknak tűnt ilyen hirtelen. De annyira szép idő volt, a futótárs pedig annyira inspiráló, hogy könnyedén teljesítette ezt a távot is. Fő a folyamatosság!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése