2013. április 9., kedd

2013.04.04. Csütörtök


2013.04.04. Csütörtök
Időben érkezés
A  múlt napok távirányítós jelentéskészítése után ma reggeli feladat a jelentés végső formába öntése és elküldése. Ehhez azonban korábban kellett beérkezni, mely nem jelent mást, mint a munkakezdésre odaérni. Karesznak pedig sikerült is időben odaérni.

Álmok megvalósítása
Az álmok megvalósításának első lépése az álom céllá alakítása. Ehhez pontosan meg kell határozni, hogy milyen is az a cél pontosan, mekkora, hogy néz ki, milyen érzés elérni, birtokolni. A konkretizálás után pedig határidőt kell hozzárendelni, azaz kitűzni azt az időpontot, amikorra meg akarjuk valósítani. Karesz ennek jegyében először a kedvenc autójának paramétereit és beszerzési lehetőségeit realizálta, ma pedig elment megnézni egy telket a Zselicben az álmai parasztháza megvalósításához.

Fényesítés
A kinőtt bicikli cseréjének legcélszerűbb módját Karesz abban találta, hogy a régit eladja és vesz egy nagyobbat használtan. A használt bicikli azonban sohasem tökéletes, de hogy használható és szerethető legyen nem kell más, hogy ne legyen nagyon kopott és kicsit csillogjon. Karesz ma az új biciklit lemosta, beolajozta, a kopott alkatrészeket kicserélte. Szép lett, és még jó is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése