2012. december 5., szerda

2012.12.04. Kedd


2012.12.04. Kedd
SIKERES KEZDEMÉNYEZÉS

Még el sem indult hivatalosan a szelektív hulladékgyűjtés az egyetemen, a pillepalackos konténer már meg is telt. Ma jött a szállító és el is vitte az összegyűlt palackokat. Ráadásul a papíros konténerek helyett is hoztak újakat, melyek már felülről nyithatók, ez jobban megfelel a célnak. A hivatalos kezdést követően a papír, a karton, a pillepalack és az üveg szelektív gyűjtésére is lehetőség lesz, mely gazdaságosabb és a környezetkímélő hulladékkezelést tesz lehetővé.

AUDIT ZÁRÁS ÉS ÉRTÉKELÉS

A mai záró rendezvényen külön s kiemelték és megdicsérték azokat az eredményeket és kezdeményezéseket, melyek a környezetközpontú irányítási rendszerben tapasztaltak. Vannak még fejlesztendő, javítandó dolgok, de az idei auditot a gyors adatszolgáltatás és a jókedv jellemezte a vezető auditor szerint. 

ÍGY LESZNEK AZ UTOLSÓKBÓL AZ ELSŐK


Enikő ma meglepő módon nem utolsónak jött ki az iskolából, mint az már megszokott volt, hanem pár perccel 16.00 óra után, ami eddig még nem fordult elő. Ahogy mesélte, olyan ügyes volt az osztály, hogy 2 másik osztályt is megelőztek, ezért is értek le ilyen hamar az iskola elé. Egyre ügyesebb és komolyabb ez a lány…

ELSŐ MEETING

A szokásos kedd esti üzleti találkozóra több ember is hivatalos volt, de sokaknak „közbejött” valami, így csak öten jöttünk össze, köztük Judit is, aki először vett részt ilyen tájékoztatón.
Gábor, a vezérigazgatónk kihasználta az alkalmat arra, hogy a stafétát átadja, hogy ne ő tartsa meg a meetinget, hanem Karesz. Gábor elmondta, az szeretné, hogy az új emberek is tudjanak tájékoztatót tartani, ehhez pedig kell a gyakorlás. Karesz vállalta a feladatot és a közel száz üzleti beszélhetés valamint a több mint 30 meetingen összegyűjtött információk segítségével sikeresen megtartotta tájékoztatót, melyet Gábor egy üveg száraz vörösborral felajánlásával jutalmazott.

MARATONI EST

A mai napon sikeresen kiküldésre kerültek a Maratoni estre szóló meghívók a futó ismerősöknek és a FUSZEKLI egyesület tagjainak. Az egyesület tagjai egyben egy ajándék pizzázásra is meghívót kaptak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése