2012. december 23., vasárnap

2012.12.16. Vasárnap


2012.12.16. Vasárnap
Elismerés
Vannak, akik azt állítják, hogy az ember legerősebb motivációja a környezetének való megfelelés, mások elismerése, dicsérete. Vitatkozni lehet ezzel a megállapítással, az viszont kétségtelen, ha valakit a jól végzett munkája után még kitüntetésben is részesítenek, az olyan örömet okoz, amit a feladat elvégzése önmagában aligha váltana ki. Az elismerés az más. Karesz ma ezt az örömöt élhette át, amikor a főközvetítői pozícióval járó aranyórát átvette.

A jövő vezetője
Az elismerés egy dolog, hiszen a már teljesített feladat után következik, de ha valaki olyan ajándékot vehet át, ami a jövőnek szól, az egyrészt óriási megtiszteltetés, hiszen valamivel kiérdemelte az a jövőbe vetett bizalmat, másrészt egy olyan motiváció is, hogy mindenképpen elérje ezt, amit megelőlegeztek neki. Karesz még nem vezető, de már átvehette „A jövő vezetője” feliratú plakettet. Hajrá!

A leendő igazgató
A Karácsonyi Party alkalmával Elnök úr úgy mutatta be Kareszt a jelen lévő partnerek vezető beosztású embereinek, hogy itt a jövő nyolcas igazgatója. „Én ilyen emberekkel dolgozom, mert a Karesz nem lekvár!” Ekkora bizalmat még Karesz sem szavazott meg magának, de ha Elnök úr azt mondja...

Kellemes party
Az év vége és a karácsony közeledtével a jó együtt szórakozni azokkal, akik ugyanazon az úton járnak és hasonló célokért küzdenek, mint mi. A közös élmények kovácsolják a munkatársi kapcsolatot baráti, majd családi kapcsolatokká. Ez egy családi üzlet, a családokat nem szétválasztja, hanem összehozza! A szép teríték, a finom vacsora, a meglepetés sztárvendég majd a retró diszkó mind ezen szép élmények sorát gazdagítja, egyben feltette a koronát a 2012-es év végére.

Közös út

Ha az ember párja nem csak a magánéletben, de a munkában is társa, az nagyon megkönnyíti a célok, mitöbb, a közös célok elérését. Egymást támogatni nem csak lelkiekben, hanem tevőlegesen is olyan ösztönzést ad, amit egyedül sokkal nehezebb lenne fenntartani. Akinek ilyen párja van, az nagyon becsülje meg! Mivel Juditnak annyira tetszett az a munka, amit a hétvégi képzésen ismert meg, hogy ezentúl Karesszal együtt, egymást segítve munkálkodnak a siker felé vezető úton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése