2012. december 10., hétfő

2012.12.08. Szombat


2012.12.08. Szombat
Amit nem lehet elfelejteni
Azt mondják, aki egyszer megtanult biciklizni, azt nem lehet elfelejteni. Ezek szerint a korcsolyázással is így lehet. Bár csak a kaposvári jégcsarnokig jutott el Karesz a kislányával és Judittal, Karesz 1 év kihagyás után úgy korcsolyázott, mint annak előtte!

Ő sem felejt
Enikő nem bánta, hogy nem Budapesten, több ezer fős tömegben kellett újra belejönnie a korizásba, mivel az elején csak kézenfogva ment. De az idő és a gyakorlás meghozta az eredményét, a végén már ő is egyedül csúszkált a jégen!

Ebéd hármasban
A kellemes és fárasztó korizás után egy étteremben Enikő a kedvencét rendelhette: Cordon Bleu, azaz sajtal-sonkával töltött sertésszelet rántva, sült krumplival, majonézzel. El is fogyott mind! Igazán jó érzés volt hármasban vacsorázni két kis hölggyel, akik igazán fontosak Karesz számára.

Téli örömök
Mi a legjobb a hóban? Az, hogy lehet csúszkálni, szánkózni, hemperegni benne, hóangyalt készíteni és nagyokat esni, hancúrozni, nevetgélni! A szánkózó dombról egy műanyag csúszkával, szinte nadrágféken ereszkedve a borulás szinte garantált volt, Eninek orra-szája tele lett hóval, amit ő nagyon élvezett! Ha a hó nem búj volna be a ruha alá, talán estig is tartott volna…
Mint a szivacs
Aki jól tanul, annak több feladatot is adnak. Ez nem is probléma, mert Enikő agy úgy szívja a verseket, mint szivacs a vizet! Két verset kapott megtanulásra, és bámulatos gyorsasággal tanulta meg mindkettőt. Holnapra csak egy kis gyakorlás marad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése