2012. december 6., csütörtök

2012.12.06. Csütörök


2012.12.06. Csütörök
MAGAMRA ISMERTEM

Ma reggel, a szokásos 10 perces olvasás alkalmával, Karesz egy olyan fejezethez ért az éppen olvasott könyvben, mely nagyon igaz a saját életére is. Sokszor talált már hasonló gondolatokat, melyek az emberi gyengeségekről, egyéni erősségekről szóltak, jó tanácsokat és bevált praktikákat kínáltak az önfejlesztés rögös útján. Az viszont mindig megható, hogy a sikeres, mások által irigyelt, saját sorsukat irányító és ezreket motiváló emberek valamikor pontosan úgy kezdték, mint amilyen helyzetben a legtöbben ma is vagyunk. Még a sikeres élethez vezető út egyes lépései is kísértetiesen hasonlóak ahhoz, mint hol most jár Karesz. Ezek szerint az irány jó, csak így tovább! Hajrá!

A Pozitív blog első elismerése

A YESSS! – A POZITÍV blog megkapta az első elismerését. Ez nem csak azért nagy jelentőségű, mivel a nagyközönség még nem ismeri, hanem mert attól az embertől érkezett, aki Karesz számára a legnagyobb inspirációt adta annak az útnak a kezdetén, melynek egyik állomása éppen ennek a blognak az elindulása. Köszönet érte!

Azonnali segítség

Ha valaki segítséget kér, és azt a választ kapja, hogy egy perc múlva jöhetsz érte, az nemcsak azt jelenti, hogy az illető akar segíteni, hanem azt, hogy tud is segíteni. Ezt megélni minden nap erősíti azt a hitet, sokan vannak olyanok, akiknek pont ÉN tudok segíteni, senki más, mert ÉN vagyok az a hiteles ember, amit a másik elfogad.

Előszilveszter

Karesz közvetítésével és előzetes szervezésével a mai napig 16-an jelezték részvételi szándékukat az Előszilveszteri bulin való részvételre, melyet egyik FUSZEKLI egyesületi tag ajánlott fel a többiek számára. A résztvevők már reggeltől segédkezhetnek az előkészületekben, estére pedig a pezsgő mellé kemencében sült bőrös malac is kerül az asztalra.

Jön a Mikulás!

Bár hivatalosan ma van Miklós napja és a gyerekek tegnap este vagy a reggel megkapták az jól megérdemelt ajándékaikat, Enikő csak holnap kapja meg az ajándékot az esti Mikulás ünnepségen. Hogy mit is szeretne kapni, azt apukája közvetítésével üzente meg a Mikulásnak.
Most jött a friss hír, hogy a Mikulás egyik segédje már meg is találta azt az ajándékot, ami csak Enikőre várt!
Akkor már csak egyet kell aludni, és eljön a Mikulás - megint! De csak a jó gyerekeknek…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése