2012. december 23., vasárnap

2012.12.17. Hétfő

2012.12.17. Hétfő
Pihenőnap

Sokan álmodnak arról, hogy a hétfőt egyszer csak eltörlik, hogy ne kelljen olyan hirtelen kezdeni a hétvége után. Karesz gondoskodott arról, hogy a hétvégi képzés után legyen még egy pihenőnap a gondolatokat rendezni és a tennivalókban is utolérni magát.

A tökéletes NEM
Egyik kedvelt íróm tollából: „Először kaptam 15 tökéletes NEM-et, azután kaptam egy tökéletes IGEN-t.” Ebből is látszik, hogy nem a tökéletesség számít, hanem hogy minél több NEM-et kapjunk, mert akkor jönnek az IGEN-ek is. Ez statisztika...

Elnökségi tagság
Karesztól mostanában egyre többször kérik ki a véleményét az egyesület ügyei kapcsán, melynek természetesen a legjobb tudása szerint igyekszik is megfelelni. Ma az elnök azt is kijelentette, hogy Karesznak az elnökségben a helye, mert hosszú távra gondolkodik és jók a meglátásai. Karesz még gondolokdik, de valószínűleg nem fogja visszautasítani a felkérést.

Nyírfa
A madarak téli etetése nem csak szemet gyönyörködtető elfoglaltság, de hasznos is. A madarak elviszik a városi emberhez a természetet, így illő minél természetközelibb etetőről is gondoskodni. A giccses színek és formák helyett a nyers fa, nád, stb. sokkal inkább megállják a helyüket a kertben, ráadásul nyáron sem szemet zavaró a jelenléte. Karesz éppen ezért nyírfa madáretetőt álmodott Enikőnek, amihez persze nyírfát is kellett gyűjteni, melyet papával együtt sikerült beszerezni. Szép lesz, az biztos.

Ajándékötlet
Sokkal könnyebb úgy ajándékot adni valakinek, ha van aki súg arról, hogy mi az illető szíve vágya. Szerencsére Karesz sógora is elárulta mi tetszene a húgának, így már csak el kell menni, és feladni a rendelést a Jézuskának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése