2012. december 25., kedd

2012.12.20. Csütörtök

2012.12.20. Csütörtök
UTÁNAJÁRÁS
Ha van egy fontos elintéznivaló, mint az ajándékkészítéshez a kellékek beszertése, de munkaidő után nincs rá elég idő, akkor meg lehet kérni azt, akinek hasonlóan fontos az, ami nekünk is. Judit ma utánajárt, hogy hol készítenek olcsóbban fényképes bögrét illetve lehet-e kapni olyan festéket, amivel sima bögrére lehet festeni. Mindkét dolognak utána is járt, nagy segítséget nyújtva ezzel Karesznak.

VILÁGVÉGE


Sokan hisznek abban, hogy holnap eljön a világvége, mindezt a Maja időszámítás végére alapozzák. Azonban ha nem is hisz benne mindenki, de sokan beszélnek róla. Kareszt egy régi ismerőse hívta telefonon, hogy elköszönjön tőle, bár az is lehet, hogy a világvége csak egy jó apropó volt arra, hogy újra beszélhessenek, több év után. Akkor ez nem is a világ, hanem a hallgatás vége volt!

AJÁNLÁSOK
Aki úgy gondolja, hogy ő aztán körbe van bástyázva több mint elégséges pénzügyi biztosítékkal, az még mindig tehet valamit, ami Karesznak jól jöhet: olyan emberek nevét és elérhetőségét adhatja meg, akikhez másként valószínűleg el sem juthatna. Ezzel sokkal többet segíthet, mint azza, ha köt egy egyszerű üzletet, hiszen így 100 új üzleti lehetőség nyílik meg!

BARÁTI SEGÍTSÉG
Egy jó barát kérése a legtöbbször meghallgatásra talál, főleg ha az nem is nagy kérés. Egy nyomtatványért elugrani és e-mailben elküldeni sem időben sem energiában nem sok, de a barát szempontjából létfontosságú lehet. Éppen ezért ilyen ügyben segíteni természetes, ennek ellenére jól esik. És nem a köszönetért. Hanem a barátságért...

NŐI LOGIKA
Bögrét festeni úgy, hogy a minták egyediek is legyenek, de ne is legyenek elnagyoltak, ráadásul 9 majdnem egyforma kell belőle, és nem árt, ha Enikő keze is benne van, nem könnyű feladat. Karesz próbálkozott krumpli-bélyegzővel, hogy egyformák legyenek, de nem lettek szépek, a festék elmaszatolódott. Sajnos sok idő sem volt, hogy Eni kivárhassa a kísérletezés végét. Judit javasolta, hogy papírsablont használva akármennyi egyforma figurát lehetne készíteni, melyeket eredetileg Eni rajzolt meg. Hiába, a női logika...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése