2012. december 10., hétfő

2012.12.09. Vasárnap


2012.12.09. Vasárnap

Jó játék
A társasjátékok, kirakók, babák és plüssálatok azok a játékok, amire egy szülő azt gondolhatja, hogy egy gyereket leköt. Pedig két ks figura, ha azt egyiket a gyerek, a másikat a gyermek mozgatja, megszemélyesíti és hangot ad neki, olyan szituációs játék kellékei lehetnek, amivel élvezettel játszanak a gyerekek. De ehhez egy játékos kedvű szülő is kell!

Közvetítők álma
Minden közvetítő álma, ha azt mondják neki: de jó hogy jöttél, pont egy olyan megoldást kerestem, amit te hoztál nekem! Karesz ezt éli meg egyre gyakrabban, és ez azt erősíti, hogy nagy szükség van arra, amit csinál.


Családi támogatás
Karesznak a mai napon nagy örömöt okozott az, hogy a családja élénken érdeklődött azokról a pénzügyi megoldásokról, amikkel foglalkozik, mivel szeretnék rá bízni a megtakarításaik és biztosításai kezelését. Ez az elismerés nagyon jól esett neki. Ez a támogatás és bizalom az, amit az ember csak a családjától kaphat meg.
                            
A legjobb
Egy felnőtt azt hiheti, hogy egy gyerek az ajándékoknak és az érdekes programoknak örül a legjobban. Erre Enikő rá is cáfolt egy olyan mondattal, ami a legnagyobb boldogságot okozta édesapjának: „Az volt a legjobb, hogy veled voltam!”

Egy jó ötlet
Karácsonyi ajándék ötletet meríteni valahonnan, méghozzá olyant, aminek a megajándékozott is örül, igencsak bajos dolog. Kivétel, ha az alany egy elejtett megjegyzéséből kiderül, minek is örülne igazán. Egy ilyen emlék ugrott be ma este Karesznak és azonnal meg is rendelte Interneten a kiválasztott ajándékot. Bár mindenkinél ilyen egyszerű lenne!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése