2012. december 10., hétfő

2012.12.07. Péntek


2012.12.07. Péntek
Egy kis ráadás
A Mikulásra szóló ajándék már megvan, de a hétvégére más meglepetés is vár Enikőre: Korcsolyázás a Városligeti Műjégpályán! Ehhez kellene egy új korcsolya, mivel a régi már kicsi. Sikerült is vásárolni egy alig használtat csupán 3.000 Ft-ért! Erre a szezonra ez bőven elég lesz!

Pontosság
Talán a várakozás izgalma tette, de Enikő ma pontosan a megbeszélt időben, 15.00-kor lépett ki az iskola kapuján, apukája nagy örömére. Mire sarkallja az embert a lelkesedés…

Gyermeki öröm
Egy kisgyermek örömét látni az egyik legnagyobb ajándék. És hogy megajándékozzon vele, azt egy személyes ajándékkal lehet a legkönnyebben elérni. Enikő elárulta, hogy egy Bűvös Kockának örülne a legjobban. Hát kapott tőlem egyet, azaz a Mikulástól, mégis nekem köszönte meg. Hiszen én tolmácsoltam a kérését… A munkahelyi karácsonyi est csak hab volt a tortán, ahol könyvjelző készítés és arcfestés után a színész növendékek adták elő Mikulásváró műsorukat. Persze az ajándékosztás itt sem maradt el. És a gyermek örült! Nagyon is…

Sikeres rendezvény
A mára meghirdetett rendezvényen, a Maratoni Est-en 21 fő vett részt, akik egy érdekfeszítő és látványos előadássorozatot hallhattak maratoni futóktól. A maratoni futás történetéről valamint külföldi maratoni rendezvényekről -Athén, Helsinki és Varsó – hangzottak el érdekes információk. Egy kezdő maratoni futó sikeres felkészüléséről és élményeiről is hallhattunk. Az utolsó előadás az írországi Cork városáról, környékéről és az ottani maratonról szólt fényképes beszámoló formájában. Rendkívül érdekes volt. A végén ráadásul egy új taggal is bővült a csapat. Hajrá FUSZEKLI!

Havazik!
Az, hogy télen havazik, talán nem meglepő. Amikor mindent fehér lepel borít, olyan hideg van, hogy a leesett jó mind megmarad, az azt jelenti, hogy itt az igazi tél. És ez azt is jelenti, hogy az ünnepi hangulat sokáig megmarad!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése