2013. augusztus 6., kedd

2013.07.21. Vasárnap

2013.07.21. Vasárnap
Vad természet
A folyók azon szakaszai, melyek valamely oknál fogva nem lettek szabályozva vagy túlhasznosítva a mai napig megőrizték titokzatosságukat és vadságukat. Ilyen folyó a Dráva is, melyet Karesz kamaszkorában fedezett fel és ma elvitte a párját és a kislányát is, hogy ők is megismerhessék ezt a természeti szépséget. A szúnyogok ellenére a zátonyon való fürdés szép élményekkel gazdagította a Karesz kislányának a nyaralását.

Egyetértés
A Drávai kirándulásról hazaérkezve a fagyizás tette fel a koronát erre az élményekkel teli napra, melyet követően a Karesz párja és kislánya gyalogosan, kézen fogva indult haza. Ez azért is nagy öröm, mert korábban a ét lány mintha rivalizált volna,most azonban teljes egyetértésben sétálgattak és csupa csajos dologról beszélgettek. A versengést mindenesetre egy időre félretették és élvezték egymás társaságát.

Esti mese

Az esti meseolvasás legtöbbször az anya, a ritkább közös hétvégeken az apa dolga volt. A kicsi lány azonban megnőtt és már önállóan olvas. Így a szerepek is megfordultak és Karesznak a kislánya olvasott esti mesét az első önálló regényélményéből a VUK-ból. Micsoda büszkeség ez az apának és mekkora öröm, hogy a gyerekkora kedvenc szerzőjétől olvas a kicsi lánya is…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése