2013. augusztus 8., csütörtök

2013.08.04. Vasárnap

2013.08.04. Vasárnap
Vizsga
Pár hét múlva kezdődik a madarász tábor, ahol Karesz a kislányával 6 napot fog eltölteni. Mivel a kislány hosszabban még nem táborozott, edzésképpen került sor a hétvégi kempingezésre. Mivel a tegnap esti tisztálkodás, lefekvés jól ment, a mai ébredés és a reggeli teendők is kielégítőek voltak, Karesz már bátran vág bele a nagy feladatba. A kislány táborozásból levizsgázott!

Horgászverseny
Horgászni, ha csak a halfogásról, a sportról szól és nem a hazavitel a cél, egy idő után unalmassá válik. De nem akkor, ha van kivel versenyezni. Karesz kislánya a kis barátjával versengett az első helyért, mindketten úszóval, kis és közepes halakat akasztottak meg. A végeredmény ugyan nem ismert, de a nemes küzdelem feldobta mindkét gyermek vasárnapját.

Kosárpalánk

A kosárlabda egy nagyon jó játék, mivel fejleszti az ügyességet, edzi a hátizmokat és egyedül is lehet játszani. Ahhoz viszont, hogy legyen is mibe dobálni, el kellene menni egy kosárpályára, de ahhoz ritkán akad kísérő. Legjobb egy otthon felállított palánk, amit Karesz apukája készít az unokája részére. Csak egy gerenda és egy bútorlap kellett ahhoz, hogy a gyűrűt fel lehessen szerelni és már kezdődhet is az edzés…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése