2013. augusztus 27., kedd

2013.08.20 Kedd

2013.08.20 Kedd
Nevezetes
A mai napon Karesz ismét meglátogatta a párját Keszthelyen, de most nem csak rá, hanem Keszthely környékére is kíváncsi volt. Így arra kérte őt, járják végig a nevezetes helyeket, hiszen közben is lehet beszélgetni. A vonyarci strand messze földön híres, mivel a vize gyorsabban mélyül és vízisí pályával is rendelkezik. A viharos idő miatt a strandra ingyen lehetett bemenni és megcsodálni a tiszta partot, a pázsitot, a jó infrastruktúrát. Már csak a strandolók hiányoztak, de nem nekik, mert ketten is jól érezték magukat.

Kilátás

A Balatonra jó kilátás esik a közeli Szent Mihály kápolnától, ahová egy rövid gyaloglással lehet feljutni. Az ünnepnap és a strandolásra alkalmatlan idő miatt rengeteg a kiránduló, így Kareszék a balatonedericsi Szépkilátóhoz mentek, ahol szintén sokan voltak. A kilátás viszont mindkét helyről a párját ritkította!

Gondoskodás
A fesztiválozás miatt Karesz már régen evett rendes, meleg ételt, otthon pedig nem várta senki, aki főzött volna részére. Ezért aztán nagyon megörült annak, hogy a párja főzött neki valami finomságot, sajtos sült csirkemellet készített, melyet mindketten kedvelnek. Így csak arról gondoskodik az ember, akit szeret…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése