2013. augusztus 27., kedd

2013.08.24. Szombat

2013.08.24. Szombat
Jókor
Az öngondoskodás nem lehetőség, hanem kötelező. Szerencsére egyre többen gondolkoznak már így, főleg a 40-es korosztály és efelett. Így nem is meglepő, hogy Karesz ma olyan helyen tárgyalt, ahol a kínált megoldást jó szívvel fogadták, ráadásul az ezzel való foglalkozáson is gondolkozik már egy éve. Tessék, itt a lehetőség!

Emberes

Valamilyen oknál fogva a táborvezető mindig nagyobb adagot ad Karesznak az ételből, minden külön kérés nélkül. Talán azért, mert vannak nagyon gyenge evők, akik után mindig marad étel, vagy egyszerűen azért, mert egy meglett embernek emberes adag dukál. Olyan még nem volt, hogy az a plusz ne fogyott volna el…

Egyetértés
Egy megbeszélés eredményének és tanulságainak leszűrése nem csak annak a feladata, aki azt lefolytatta – hiszen elfogult, így nem biztos, hogy reálisan értékel – hanem a vezetőjének is, aki tapasztalatain keresztül sokkal objektívebben tudja értékelni az elhangzottakat. Karesz ma telefonon egyeztetett a mentorával és egyetértetek abban, hogy az egyik ügyfélnél mit kellett volna mondani. Kölcsönösen meggyőzték egymást, mi is lett volna helyén való, s bár ennek utólag már nem sok értelme van, de a jövőre nézve tanulságként szolgál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése