2013. augusztus 20., kedd

2013.08.18. Vasárnap

2013.08.18. Vasárnap
Bitang vádli

A mai nap első, jelentős eseménye a Bitang Vádli Kerékpártúra. A Balaton partikerékpárúton kevésbé elképzelhető, hogyan lehet annyit tekerni rövid idő alatt, hogy az a vádlit is fejlessze, egy kicsit is megerőltető legyen. A szervező mellékállásban nagy kerékpártúrázó Szasza talált egy jó útvonalat: a rádpusztai szőlőhegyet. Az emelkedő kicsit szétszakította a mezőnyt, de Karesz örömmel vette tudomásul, képes tartani a tempót a legjobbakkal!

Válj profivá!
Külső körülményeket hibáztatni, hogy ez az ember vagy az a cég ezt meg azt nem tesz meg azért, hogy nekem illetve másoknak is könnyebb legyen, nem a profik gondolkodásmódját tükrözi. Ha valaki el akar érni valamit, akkor vagy megteremti a körülményeket, vagy keres olyant, ahol a körülmények adottak, és nem vár a csodára. Karesz legrégebbi és legjobb barátja ma megismerhette, mi is az a profi gondolkodásmód. El lehet rajta gondolkozni…

Extázis
A zenét halkan hallgatni nem annyira a zene élvezetéről, inkább arról szól, hogy ne legyen csönd. Ha viszont élvezni is akarjuk a zenét, ahhoz olyan hangerő kell, hogy az ember a dobot úgy hallja, mintha a saját szívdobbanása lenne, a hangok pedig nem elöl vagy oldalt, hanem a fejben, a két fülünk között szólnak. Karesz ezért a rockzenét az autóban nagy hangerővel, a koncerten pedig az első sorokban hallgatja. Egy idő után így nem csak hallja, de élvezi a zenét, mely már közel áll ahhoz, mint bármely dolog, amely extázist okoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése