2013. augusztus 20., kedd

2013.08.14. Szerda

2013.08.14. Szerda
Első lépés
Egy tájékoztató, a lehetőség felkínálása után meg kell hagyni a lehetőséget a másik félnek, hogy ő maga tegye meg a következő lépést. Ha nem így lenne, az nyomulás volna. Karesz mentora is azt javasolta, a következő kontaktus lehetőségét kapja meg az ügyfél. Ha érdekli, akkor jelentkezik, ha nem, akkor sem történt nyomulás. Most a másik félnél pattog a labda –

Megszületett

Ma nagy örömhírt kapott Karesz a cég háza tájáról, hiszen megszületett az egyik igazgató kisfia. Már nagyon várták, de az érkezése pontos idejét senki sem tudta előre. De az ember már csak ilyen, kell egy kis idő, míg megérnek a dolgok.

Szükséges
A legtöbb huszonévesnek nem az a legnagyobb problémája, hogy hogyan lesz nyugdíja, hanem hogy miként fizesse ki a bulik költségeit. Ha azonban nincs munka, akkor sem a kicsi, sem a nagy, sem a rövid távú sem a hosszú távú tervekre nincs pénz. Ezzel viszont már meg lehet szólítani őket, hiszen a ha munkát kínálunk, azzal az önállóság lehetőségét kínáljuk. Ha még egyet is ért az öngondoskodás koncepciójával, akkor akár munkatársjelölt is lehet. Csak akarni kell dolgozni… Karesz mai ügyfele is úgy ítélte meg, amit kínálnak, az szükséges. Pedig csak 21 éves!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése