2013. augusztus 20., kedd

2013.08.15. Csütörtök

2013.08.15. Csütörtök
Segítség
Aki dolgozni, tanulni, fejlődni szeretne, annak ehhez a segítséget meg is kell adni. Karesz mentora úgy dolgozik, hogy a munkatársa munkatársainak is segít, mert nem tudni, miből lesz a cserebogár. Ehhez csak egy dolgot kell megtenni: életjelet adni, azaz folyamatos aktivitással és heti jelentésekkel tájékoztatni a vezetőt, hogy éppen mit csinál, miben szorul segítségre. Enélkül nem lehet segíteni, mert nincs miben…

Egy év
Egy évnek el kellett telnie ahhoz, hogy Karesz egyok ügyfelét elkezdje érdekelni az üzlet is. Nemcsak azért, mert ennyit kell gondolkozni, hanem mert változott az élethelyzet is. Az sem utolsó szempont, hogy az egy évvel ezelőtti állapothoz képest, most sokkal kedvezőbb feltételekkel lehet elindítani a saját üzletet!

Tejfakasztó

Egy kisbaba megszületése után többnyire csak az ifjú apuka van otthon, így nyugodtan tudja fogadni a barátok gratulációit. Karesz erre a neves alkalomra sörtortát készített 20 doboz sörből, masnival átkötve, tetején igazi tortával. Volt benne barna sör is, mely állítólag jó tejfakasztó – ha az anyuka issza. Ezzel sikerült is meglepetést okozni, de általános derültséget is. A tortakóstoló utáni vacsora fantasztikus hangulatban telt, finom ételek és kevésbé finom viccek dobták fel a hangulatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése