2013. augusztus 8., csütörtök

2013.07.30. Kedd

2013.07.30. Kedd
Elszántság
Egy terv megvalósításához szükség van kitartásra, hitre és lelkesedésre, amit akár elszántságnak is nevezhetünk, ha a dolog maga nem túl lelkesítő. Karesz a finishez közeledik a tervének megvalósításában, azzal, hogy a holnap esti határidő előtt elvégzi a rá rótt feladatot. Ezért nehogy már szó érje, hiszen ha akarja, be tudja fejezni.

Önállóan
A legnehezebb dolog megtanulni azt, hogy az ember önállóan hozzon döntést olyan dologban, amit még maga sem ismer igazán, Ha pedig ez a döntés arról szól, hogy másoknak milyen tanácsot adjon, akkor ez még nehezebb ügy, hiszen ez nagy felelősséggel is jár. Karesz munkatársa ezt a döntést mégis meghozta abban a tudatban, hogy a témát jól körüljárta és a legjobb tudása szerint javasolta azt, amit javasolt.

Távolról

Karesz kislánya az apja jelenlétében sokkal inkább a határokat feszegeti és a a lehető legtöbb dologban kiszolgáltatja magát, míg ha ő távol van tőle, akkor olyan mint egy kisangyal, a legtöbb dologban önálló és kötelességtudó. Ma telefonon érdeklődött a kislány hogyléte felől és elégedetten konstatálta, nincs semmi gond vele, mindenben ügyes és szófogadó. Ez a távolság jótékony hatása…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése