2013. augusztus 20., kedd

2013.08.12. Hétfő

2013.08.12. Hétfő
Jóban-rosszban
Egy kapcsolat nem csak a randikról és a kellemes közös programokról, hanem a hétköznapokról és a munkáról is szól. Karesz ma a szüleinél segített a redőny javításában, mely nem volt éppen kellemes munka. A szűk hely és nagy meleg ingerültté tette Kareszt, de a párja segítőkészsége olyan határtalan, hogy minden nehézségen könnyedén túltették magukat. Nem is baj, hogy ilyen ingerültnek is látta, legalább tudja, hogy ilyen is tud lenni, és ha így szereti, mindenhogyan szereti!

Átütő siker
Karesz mai technikai kihívása egy tervezési hibás fa redőny javítása volt. Nem lehetet halkan felhúzni, mivel a redőnylécek a redőnytokot elérték egy bizonyos állásnál. Plusz vezető görgők beépítése megoldotta a problémát, még ha nem is ment könnyen. Annál nagyobb volt az öröm, hogy sikerült megoldani.

Hullócsillag

A mai éjszaka a hullócsillagok éjszakája, azaz ma volt a csúcspontja a Perseidák meteorraj érkezésének. Karesz és családja kiültek a szabad ég alá és az északkeleti égboltot figyelve legalább 8 hullócsillagot is észlelt fék órán belül. A legjobban ennek Karesz kislánya örült, neki ez nagy élményt jelentett…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése