2013. augusztus 8., csütörtök

2013.08.01. Csütörtök

2013.08.01. Csütörtök
Rutin

Több száz adatlap kitöltése már jelent valamilyen rutint a továbbiak rögzítésében. Tegnap este kiderült, hogy további több száz adatlapon kell ugyanazt a hiánypótlást elvégezni. Mivel sem egyeztetni sem gondolkozni nem kell, a feladatot Karesz csuklóból megoldotta rekordidő, mintegy 3 óra alatt. Csak úgy füstölt a billentyűzet.

Titkok tudója
A tegnapi bejelentés után Karesz úgy érezte magát, mint aki egy nagy és különleges tudás birtokában van, amit módjában áll megosztani másokkal. Ez egy hatalmas és lelkesítő érzés, és ezért igyekezett is minél több embernek elújságolni. Néhányan kétkedve fogadták, de a legtöbben éppolyan lelkesek lettek tőle, mint Karesz.

Célcsoport

Egy megújuló területen kik lehetnek azok, akik jó eséllyel kezdhetnek újra? Akik a régi cégüknél is jól dolgoztak, sikeresek voltak, csak a háttér nem volt megfelelő ahhoz, hogy sikerük tartós legyen. Őket megszólítva egy olyan rendszerrel, amely innovatív és ösztönző, jó eséllyel gyors sikereket érhetnek el, és ez igen vonzó lehet. Már csak meg kell találni ezeket az embereket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése