2013. augusztus 20., kedd

2013.08.19. Hétfő

2013.08.19. Hétfő
Felfrissülés
Karesz nem annyira szereti a közös zuhanyzókat, de papucs és és törölköző híján – ezek otthon maradtak – a legkézenfekvőbb megoldást a Balatonban fürdést választota. Ha már fürdés, akkor adott a lehetőség az úszásra is. Ki is tűzött egy távoli fát a parton és így oda-vissza úszott legalább 40 percet. Ez egy tökéletes indítása volt  a mai napnak.

Páholy

A Sörolimpia fő műsorszáma a koncerteken kívül a csapatverseny, melyen Karesz a korábbi években eredményesen szerepelt. Az idén létszámhiány miatt nem indított csapatot,így azonban gondtalanul szemlélhette a mulatságosnál-mulatságosabb vetélkedést. A vizes versenyszámokat ráadásul egy fa árnyékából a parti kövek formázta kőfotelból szemlélte. Az irigylésre méltó díszhely más érdeklődését is felkeltette. Egy érdeklődő srácnak feltűnt, hogy Karesz nem csak szemlélődik, de ír is egy füzetbe. Ő megtudhatta, hogy a Pozitív blog egyik bejegyzése készül éppen. Talán egy újabb olvasóval bővül a blog rajongótábora.

Fergeteg
A ma esti koncertre Karesz úgy várt, mint a 3 napos balatoni nyaralása záró eseményére. Nagy nehezen el is jött az idő, de egy hosszasabb előkészület még késleltette a kezdést. Azt jó volt látni, hogy milyen szorgos munka egy ilyen koncert előkészítése. A kezdés után egy hatalmas meglepetés következett, mivel Szaszának, az énekesnek elment a hangja és helyette Attila, a gitáros ugrott be, a gitáros helyet pedig a kis Beni játszott. Mindezt olyan színpadi show követte, amelyben Zorall rajongónak még nem volt része. A szokatlan helyzetet a zenekar profin oldotta meg, fergeteges bulit csináltak az esti fergeteges vihar előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése