2013. augusztus 27., kedd

2013.08.21. Szerda

2013.08.21.  Szerda
Könyvajánló
Aki olvas, annak nem csak a tárgybeli tudása lesz nagyobb, de az emberi kapcsolatokban is nagyobb jártasságra tehet szert. Karesz már rengeteg szakmai könyvet elolvasott, így mentora most nem szakirodalmat, hanem szépirodalmat ajánlott. Az ajánlott regényt meg is kapta az első boltban, így í táborozás alatt lesz olvasnivalója.

Jó társaság
Mindenki csak abban a társaságban érzi jól magát, amelyikben elfogadják és az érdeklődés is közös. Szerencsés, hogyha azonos a korosztály, de ez nem jön mindig össze. Karesz kislánya a táborban előbb a nagyobbakhoz csapódott, akik nem figyeltek rá, majd a kisebbekkel sikerült szót érteni, együtt vacsoráztak, együtt indultak madarászni és lefekvés előtt is együtt nevetgéltek.

Pingpong

Egy új ügyességi játékot, egy új sportot megtanulni, gyakorlás és kitartás kérdése. Első alkalommal jó, ha az alapvető mozdulatok sikerülnek. Karesz és kislánya a pingpongot próbálták ki, így az már előrehaladás volt, amikor eltalálták a labdát. A második siker, hogy sikerült is visszaütni. Az pedig már szinte haladó szint, hogy sikerült elérni egy pontot érő ütést. Már csak a gyakorlás van hátra…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése