2013. augusztus 6., kedd

2013.07.23. Kedd

2013.07.23. Kedd
Hazafelé
Karesz párjának elkötelezettsége példás a hétvégi triatlon versenyre való felkészülésben, hiszen ma biciklivel tekert el a több mint 80 km-re lévő szülővárosába. Mindezt nem is túl hosszú idő alatt, mely az időeredményre nézve biztató jel…

Előkészület
Egy hét alatt 5 tárgyalás az a szint, amivel jól lehet haladni az üzletben. Ez csak napi 1, de mindennap ez sem jön össze. Ezért a szerdai napra mindjárt 3 tárgyalást ütemezett be Karesz a budapesti útjára, így már van remény arra, hogy teljesítse, amit kitűzött magának.

Nyári vacsora

Nyáron nemcsak uborka, de paradicsom és paprika szezon is van, így Karesz is alaposan el van látva zöldségekkel a szülei kertjéből. Mivel magában nem szereti enni, a zsíros kenyér pedig bár finom, de hizlal, inkább valamilyen alternatív megoldást ötlött ki. Tojáskrémet készítet krémsajttal és fűszerekkel, melyhez passzol a friss paprika és paradicsom. A fenséges vacsorára egy kedves barátját is elhívta, így még jobban fogyott a zöldség. A könnyű vacsorához pedig bor is dukál, méghozzá narancslével készült koktél formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése