2013. március 5., kedd

2013.02.26. Kedd


2013.02.26. Kedd
Megalázkodás helyett
Vannak olyanok, akikkel szinte lehetetlen megbeszélni egy találkozót. Újra és újra újabb időpont egyeztetés lesz csak belőle. Amikor pedig sikerülne találkozni, akkor is csak percekre, teljesen alkalmatlan helyen jönne össze. Ha ezt elfogadjuk, akkor a másik fél megerősítést kap arra, hogy a találkozó csak nekünk fontos, amiért még mi alázkodunk meg. Ilyen utcába nem szabad belemenni! Legyünk magunk is annyira elfoglaltak, hogy a másik fél lássa, nem csak ő van a világon, így nekünk ő nem fontos. Ekkor fordulhat csak a kocka!

Gyors felvétel
Van, akit érdekel az üzlet, van, akit nem. Akit nem, ezt kár erőltetni, akit igen, azzal pedig el kell kezdeni dolgozni. Ennek első lépése a célok és a közös munka feltételeinek tisztázása. Ezt Karesz a mentorával és új unkatársával folytatott hatszemközti megbeszélésen zárta rövidre. Indulhat a munka!
Megerősített döntés
Aki meg akarja oldani a saját anyagi biztonságát, az utána megy az információknak, aki nem, az elkerüli azokat. Karesz új ügyfele nemcsak több infót kért, de még egy tájékoztatóra is elment. Ez meg is erősítette őt abban, hogy kell neki az a megoldás, amit Karesz mutatott neki. Már csak a technikai részletek vannak hátra…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése