2013. március 22., péntek

2013.03.15. Péntek

2013.03.15. Péntek
Erős kezdés
Úgy kezdeni a napot, hogy négy napra előre le vannak beszélve az időpontok nagyon sikeresnek mondható, Karesz végre elmondhatja, hogy úgy halad, ahogy csak szeretne. Ezzel a lendülettel tartható az a terv, amit kitűzött magának a hétre, hónapra és erre az évre.

Hegyi túra


A tegnapi ítéletidő és hófúvás következtében a szőlőhegyre vezető utat is betemette a hó, így csak remélni lehetett, hogy nem gyalog kell felmenni a pincéhez. Karesz bízva az autója képességeiben elhatározta, hogy legalább az út egy részében kocsival teszik meg az utat. Ez a kerülőutat igénybe véve majdnem sikerült is, így az autót hátrahagyva egy rövid gyalogtúrával sikerült célt érni. Az erős szél ellenére szép idő volt, a legfontosabb feladatokkal hamar végeztek, így ebédre a sült kolbász feltette a koronát a mai hegyi túrára. Szép volt, kalandos volt, és még hó sem kell hozzá, hogy meg lehessen ismételni!

Lendületben
Egy nap alatt három üzleti beszélgetés, erre nem sokszor volt példa Karesz karrierjében. Viszont ez a szám azt mutatja, hogy nem lehetetlen, máskor is meg lehet ezt ismételni, csak elhatározás és egy kis időráfordítás kell hozzá. Megéri...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése