2013. március 28., csütörtök

2013.03.27. Szerda


2013.03.27. Szerda
Munkaebéd
A heti megbeszélés megtartásának az egyik legkellemesebb módja egy munkaebéd, amikor lehet az elmúlt hetet értékelni, a következő hetet tervezni, mellette pedig elfogyasztani egy jó ebédet. Egyrészt személyesebb a kapcsolat, lazább a hangulat, másrészt az ebédszünet alatt megoldható a heti megbeszélés, így nem kell erre külön időpontot találni.

Házhoz jön
Mennyivel jobb, ha egy tárgyalás miatt nem kell előzetesen időpontot egyeztetni majd elmenni a találkozó helyszínére, hanem az ügyfél maga jelentkezik be és házhoz jön. Szerencsére ilyen is előfordul, még ha ritkábban is, mint a hagyományos, amikor telefonos időpont egyeztetést követően a megbeszélt időben kell felkeresni az ügyfelet a lakásán vagy egy semleges helyen. Karesz ma így tárgyalt egy kollégájával, ráadásul eredménnyel is zárult a találkozó.

Konkrét álom

Karesz hobbija a vadászat, amihez nem árt egy jó autó, pontosabban egy jó terepjáró. A Suzuki Ignis egy olcsó személyautó, mely meglepően jó a terepen is, de nem erre találták ki. Ezért Karesz álomlistáján már régen szerepel egy komoly terepjáró, a Mercedes G-osztály, de eddig még nem konkretizálta az elképzelését. Mára már megvan a pontos típus, szín, beszerzési forrás, személyre szabott átalakítások listája, így ez már nevezhető igazi célnak. Hogy szoktassa magát a gondolathoz, egy ismerőse hasonló terepjáróját tesztelte a mai vadászat alkalmával, és miközben a vezetés élményével barátkozott, a tulajdonossal is kialakult egy baráti viszony. Újabb komoly lépés a célok megvalósítása irányába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése