2013. március 21., csütörtök

2013.03.09. Szombat


2013.03.09. Szombat
Ha időben…
Karesz nem szeret túl korán érkezni és az utolsó pillanatokat is szereti kihasználni indulás előtt. Viszont ha időben oda akar érni valahová, el kell indulni idő előtt. Ma lovagolni indultak a kislányával, de közben beugrottak a boltba is. Ekkor kaptak egy telefont, hogy a lovaglás fél órával előbb kezdődik és mivel korábban indultak, oda is értek!

Közös sütögetés
A vacsorakészítés egy gyerek számára nem túl érdekfeszítő program. De nem akkor, ha az egyik kedvencét, pizzát készítünk, amiben ő is részt vehet. Karesz a párjával előkészítette az alapanyagokat, így a tésztanyújtás és a feltétek rápakolása már a kislányának is érdekes és kivitelezhető feladat volt. Így a végeredményt még jobban élvezték mindannyian. Nagyon finom lett!

Társasjáték
A gyerekek számára a legszórakoztatóbb és egyben a leghasznosabb elfoglaltság a társasjáték. Ezzel nemcsak a gondolkodása fejlődik, hanem megtanulja a társasági viselkedést is, tehát azt, hogy nem mindig ő fog nyerni. Ezt Karesz kislánya nehezen tolerálta, de sok félnivalója nem lehetett, hiszen a memóriajáték számára nem okozhatott gondot. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése