2013. március 25., hétfő

2013.03.24. Vasárnap


2013.03.24. Vasárnap
Jó levegő

A kora tavaszi hóesés egy különleges lehetőség arra, hogy utoljára egy jót lehet sétálni. Karesz ezt ki is használta a kislányával. Bár a szél csípős volt, de a jégcsapok szedésével, a hóban trappolással az egy órás séta is kellemesen telt. Kipirosodott orral és megnövekedett étvággyal értek haza.

Házimozi
Közös program vasárnap délután, amiben mindenki szívesen vesz rész, ilyen nem egyszerű találni. Egy mozizás viszont könnyen kellemes program lehet. Ha közben chips is van, akkor az élmény majdnem olyan, mint egy multiplexben. És ha egy film nem elég, ott van a másik. Hogy ez két Barbis film volt, csak nagyobb öröm volt Karesz kislányának. És ha neki öröm…

Nevelési kérdések
Karesz kislányának nevelésében, legalábbis a főbb vonalakban egyetértés van a szülők között. A becsületesség és szavahihetőség pedig kiemelkedősen fontosnak tartják mindketten. Amikor a kislányukat hazugságon érik, ami egy gyereknél ugyebár előfordul, közösen beszélik meg. Ezzel a gyerek számára is világos, hogy mindkettőjüktől ugyanarra számíthat. És az a lehető legjobb! Az pedig különösen jó, hogy az anyuka ehhez az apát is bevonja a nevelésbe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése