2013. március 25., hétfő

2013.03.19. Kedd


2013.03.19. Kedd
Példakép

Egy jól megírt szakdolgozat ötleteket és mintát adhat egy hasonlóan színvonalas munka elkészítéséhez. Senki nem úgy született, hogy elsőre megír egy doktori értekezést, azt gyakorolni, tanulni kell. Karesz ötödik szakdolgozata olyan munka lett, ami méltán érdemelte ki az elismerést, és az külön öröm számára, hogy még évek múlva is követendő példaként emlegetik a munkáját.

A munka megvár
Egy hosszú hétvége, még ha munkával is teli, mindenképpen kizökkenés a heti feladatok sorából. Elég egy szabadsággal töltött nap, és máris lehet egy kis torlódás. Karesz is ezzel szembesült, meg persze azzal is, hogy nincs olyan sürgős munka, ami nem várhat, ha objektív akadály merül fel. Hiszen a munka megvár, más úgysem végzi el…

Romantikus vacsora
Jó dolog az, ha egy pár odafigyel egymásra, minden lehetséges időt együtt töltenek, és a hétköznapjaikat is megosztják egymással. Kell azonban néha ünnepnap is, amikor olyan dolgokat is tesznek együtt, amit hétköznap nem. Ehhez elég akár egy romantikus vacsora is. Karesz is ezt tette a párjával, és nagyon jól sikerült. Az étel és a kiszolgálás is jó volt, a társaság pedig a lehető legjobb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése