2013. március 25., hétfő

2013.03.18. Hétfő


2013.03.18. Hétfő
Kitüntető figyelem
Az ember jövőjét is befolyásoló üzleti beszélgetés sikere nagyban függ az érintett figyelmétől. Aki nem figyel, vagy tele van előítéletekkel, kicsi az esélye a gondolkodásmód váltásnak. Aki figyel, az információt kaphat arra, hogyan változtasson a saját jövőjén. Karesz találkozott már olyannal aki elbagatellizálta a beszélgetést, de olyan aktív figyelmet, amit egy vezető beosztású embertől kapott, még nem. Olyan valakitől, akitől nem is várta volna.

Inkább irigyed legyen…
Karesz ma egy volt osztálytársával tárgyalt, és kiderült, hogy ez az ember bizonyos dologban irigykedett rá. Ez inkább dicséret volt, mint tényleges féltékenység, de ez jól megalapozta a beszélgetés sikerét, hiszen akit irigyelnek, arra fel is néznek. Ebből a helyzetből könnyebb jó tanácsot adni. És sikerült is…

Vendéglátás
„Várunk szeretettel egy vaníliás kekszre és narancslére.” Ilyen invitálásban volt része Karesznak, ráadásul azzal kereste fel a fiatal párt, hogy ők kértek tanácsot tőle, mit javasol a jövőjüket is befolyásoló döntés érdekében. A vendéglátás is megvolt, a beszélgetés is, már csak a családnak kell elmondani ugyanezt és meglesz a döntés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése