2013. március 25., hétfő

2013.03.25. Hétfő


2013.03.25. Hétfő
Napló

Naplót írni naponta kell! Ezt a teljesen egyértelmű kijelentés hasznát és értelmét Karesz akkor tapasztalta meg, mikor 2 hetes elmaradást kellett bepótolnia. Mégsem volt ez annyira reménytelen munka, mivel a naplóvázlat minden nap elkészült. Mert ami fontos, arra mindig jut idő, energia…

Meghívottak
Alig két hét múlva kerül megtartásra az idei első nagyobb prezentáció Siófokon, melyre illusztris vendég is várható. Ez jó lehetőség arra, hogy a leendő ügyfelek információt szerezhessenek a jövőjüket is befolyásoló döntési lehetőségekről, de a meglévő ügyfelek is megismerkedhetnek azzal a céggel, akire rábízták a megtakarításaikat. Karesz ezért több mint 25 meghívót küldött ki az érintetteknek.
  
Téli gumi
A téli közlekedéshez elengedhetetlenül szükséges a téli gumi, de az összkerékhajtás sem árt. Karesz mindkettővel rendelkezik, így nyugodtan vágott neki egy kis kirándulásnak a friss, 15 centis hóban. Kiderült azonban, hogy a dombmenetet már nem bírta és azt a régi, elhasználódott téli gumi is okozhatta. Ideje lecserélni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése