2013. március 29., péntek

2013.03.28. Csütörtök


2013.03.28. Csütörtök
Érzelmi kötődés

A lányok a műszaki cikkek kiválasztásakor inkább a külcsín, mint a műszaki tartalom alapján döntenek, legyen az egy telefon, egy bicikli vagy egy autó. Karesz kislánya is a színe és mintázata alapján szeretett bele a biciklijébe, így nem is szeretett volna megválni tőle, még ha ki is nőtte már. A nagyobb biciklihez előbb a kicsit kellet eladni jó áron, és ebben segített, hogy ugyanazt az érzelmi kötődést lehet az eladáshoz kihasználni. Ma sikerült is eladni a kért áron, egy olyan kislányé lett, akinek szintén a színe tetszett meg.

Hendikep
Minden hónap utolsó csütörtökén FUSZEKLI Hendikep futás, immár egy éve megszakítás nélkül, melyen Karesz egy kivétellel szervezőként részt is vett. De nem csak ő, hanem az egyesület tagjai is belejöttek már a szervezésbe, ami mára már úgy ment, mint a zsírzott villám. Amit az ember sokáig csinál és folyamatosan, abba belejön, bármiről is legyen szó.

Baráti pizzázás
Baráti vacsora egy pizzériában nemcsak arra jó, hogy az ember kellemes társaságban költse el az estebédet, hanem arra is, hogy a felmerülő problémákra konstruktív megoldásokat találjunk. Karesz jó ebben, mert könnyen bele tudja élni magát mások problémáiba, gondolataiba. Sikerült is olyan javaslattal élnie, ami a felmerült kérdésre jó megoldás lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése