2013. március 5., kedd

2013.03.01. Péntek


2013.03.01. Péntek
Papírgyűjtés
Apa kötelessége, hogy az iskolai papírgyűjtésre a megfelelő mennyiségű újságot és egyéb papírt összegyűjtse. Már csak azért is, mivel ezzel foglalkozik a munkahelyén, így aztán nem esik nehezére. Ezzel a papírgyűjtési versenyben jelentős előnyt tud biztosítania kislánya osztálya számára.

Répamese
A Répamese című történet sokaknak ismerős, amikor a nagyra nőtt répát apóka, őt az anyóka, őt az unoka majd pedig a háziállatok húzták, míg ki nem fordult a földből. Karesszal is hasonló dolog történt, hiszen előbb Édesanyja, majd annak barátnője, majd annak a barátnője kötött vele üzletet, de már megvan, hogy ő kinek fogja ajánlani… És ez nem mese!

Utolsó utáni pillanat
A jelentés leadási határideje március 1-re esik. A posta azonban csak 19.00-ig tart nyitva, az utolsó dokumentum kinyomtatása és beborítékolása viszont már ez után történt. Kis híján, de lekésett róla, a Posta így bezárt. De megtudakolta, hogy Budapesten még van egy posta, amely folyamatosan nyitva van, március 1-e pedig egészen 23 óra 59 percig tart! Kis szervezéssel elérte, hogy az anyag eljusson Budapestre, így a jelentés időben le lett adva. Hála az Internetnek, a non-stop üzleteknek és a barátoknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése