2013. március 5., kedd

2013.03.03. Vasárnap


2013.03.03. Vasárnap
Hajnali futás
A tegnapi eszem-iszom egyenes következménye, hogy Karesz nem vezethetett haza, de szerencsére hazavitték. Viszont reggel el kellett menni a kocsiért, ami jó alkalmat nyújtott arra, hogy egy jó adag futással kezdje a vasárnapot. Jó időben, jó idővel, gyorsan sikerült odaérni, pedig a táv több mint 6 km. Ráadásul jólesett! Fitten indulhat a nap!

Indulás
A hétvégi képzések célja nem az, hogy kellemesen teljen és pénzt költsünk, hanem hogy az új munkatársak megkapják az induláshoz szükséges kezdősebességet és információkat. Mindez be is következett, hiszen Karesz új munkatársa alig várja, hogy induljon, Karesz párja pedig már az indulással kapcsolatban kapott munkafüzet segítségével meg is tette az első lépéseket. Ezzel pedig a hétvége elérte a célját!

Gyorsjelentés
Bár a jelentés határideje péntek volt, további adatokra is szükség volt egy további anyag elkészítéséhez. Mivel az adatok már rendszerezetten rendelkezésre állnak, Karesz ebből már fél óra alatt elkészítette a beszámoló rá eső részét és el is küldte az érintettnek. Ha van anyag, abból már könnyű!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése