2013. március 25., hétfő

2013.03.21. Csütörtök


2013.03.21. Csütörtök
Gyorsan, egyszerűen
Egy jól sikerült üzleti beszélgetés majd egy meeting részvétel után már csak a technikai részletek vannak hátra: kitölteni a papírokat. Ezt tanulta Karesz és sikerrel is alkalmazta, és sokkal könnyebb dolga volt, mint gondolta volna. Az adatok felvételét az adatlap segítette, ez után már csak az aláírások voltak hátra és már lehet is leadni a kész ajánlatot. Már csak ebből kell sokat csinálni, és lehetőleg ugyanilyen könnyedén.

Széllel szemben
Ha az egész napos szellemi munka és az íróasztalnál görnyedés elzsibbasztott a testet és a lelket, egy kis mozgás mindenképpen jót tesz. Karesz a télen hanyagolta a futást, de ma este újra futócipőt húzott és futott egy órát. Az erős északi szél és a hideg ellenére könnyen ment, jólesett, és még egy kollégával is összefutott, így le sem tagadhatta, hogy a futás még mindig megy neki. Már csak folytatni kell…

Ami megy, és ami nem
A kocka has sok férfi (és nő) álma, de tenni kevesen tesznek érte. Karesz világéletében utálta a felüléseket, így pontosan tudja, miért nem erőlteti. A kocka helyett a lapos has is megteszi, amit futással, úszással és más, nem túl megerőltető hasizomgyakorlattal is el lehet érni. Éppen elég, ha a párjának szép a hasa, Karesz egy kicsi pocakkal is beéri. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése