2013. március 21., csütörtök

2013.03.08. Péntek


2013.03.08. Péntek
Logisztika
Egyszerre több helyen lenni, ez még senkinek sem sikerült, de egymás után időben mindenhová odaérni, nem lehetetlen feladat. Karesznak délután két fontos találkozója is volt, de a kislányáért is oda kell érnie az iskolába. Mégis összejött mind a két tárgyalás, ráadásul sikerrel, közben vásárolni is sikerült és az iskolából sem késett. Mindezt két óra alatt – ez a szervezés csodája!

Séta idegenvezetővel
Kora tavaszi langymeleg, napos időben a legjobb egy séta a vízparton. Lehet barkát szedni, nádszállal „horgászni”, fűzfa sípot faragni vagy csak egyet sétálni a tó körül. Karesz a kislányával ás a párjával pontosan ezt tette, és hogy a hosszú séta vége is érdekes legyen, egy nagy fekete macska, nevezetesen Fekete Kandúr idegen vezetésével értek vissza az autóhoz. Nagy séta volt, meg is éhezett mindenki.

A gyorsabb – jobb
Egy hosszú kirándulás után, éhesen az ember nem gondol másra, mint a vacsorára. De mit egyen az éhes csapat? Az eltervezett pizzasütés több, mint egy órás munka, de este 7 óra körül ezt már kicsit késő elkezdeni. A másik lehetőség a pizza rendelés. A csapat megszavazta, így mire hazaértek, hamarosan az asztalon volt a finom vacsora.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése