2013. március 25., hétfő

2013.03.23. Szombat


2013.03.23. Szombat
Elég a boldogsághoz
Karesz kislányának mindene a madarak. Élők, játékok, könyv, film, jelmez, rajz, mindegy, csak madár legyen. Éppen ezért a legnagyobb örömöt is az jelenti számára, ha kap valamilyen madaras játékot. Mivel már hetek óta kinézett magának egy készletre való repülő műanyag madarat a játékboltba, csak be kellett menni, megvenni és megvolt az öröm!

Kapós dolog
Egy szép bicikli Húsvétra, egy kisgyereknek ideális ajándék. Karesz kislánya már a harmadik biciklijét fogyasztotta el, na nem úgy, hogy tönkretette, egyszerűen csak kinőtte. Így a kinőtt biciklit eladva már lehet is venni az újat, nagyobbat, még ha nem is annyira új, hiszen ilyen kevés időre, mire felnő, minek új? Úgyis kinövi egy-két év alatt! A régi biciklire pedig már három vevő is van, lehet keresni a következőt!

Indul a szezon
Kora tavasszal sokan várják már, hogy a nedves erdők avarja alól előbújjon a medvehagyma. Az idei tavasz még várat magára, de ez nem tartja vissza a növényeket, azok hajtanak. És vannak melegebb völgyek, ahol egy kicsit előrébb jár a természet, így Karesz is szerencsével járt, amikor kislányával és a párjával elmentek gyűjteni ebből a zsenge, ízletes növényből. És a legjobb az egészben a magukkal vitt szendvicset elfogyasztani friss hagymalevelekkel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése