2013. március 7., csütörtök

2013.03.05. Kedd


2013.03.05. Kedd
Nyilvántartás
Ha valaki figyelmet fordít arra, hogy a tárgyalásait rendesen leadminisztrálja, akkor nem lehet gond, hogy ezekből összefoglalót készítsen saját hasznára vagy annak, aki segít ezeket feldolgozni. Ha az üzletben hasznos, akkor az élet más területein is az lehet. Hiszen ami már megtörtént, abból lehet tanulni.

Szép remények
Ha tervezésről van szó, Karesz egyre bátrabban és nagyobbat tervez. Ez egyrészt azért is hasznos, mert ha az ember nagy célokat tűz ki, az nagyobb motivációt jelent és így nagyobb a lelkesedés is, másrészt, ha a nagy tervből csak egy kisebb valósul meg, az is eredmény. Kis tervből még kisebbet – nem az a jó irány!

Segítség kezdőknek
Egy kezdő üzletkötő nagy problémája lehet, hogy olyanokkal tárgyal, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy elkezdjék öngondoskodási programjukat, így nem is kerül sor üzletkötésre. Pedig ha lenne egy „olcsóbb” megoldás, azt ebben az esetben is sikerrel lehetne értékesíteni. Azonban erre is van megoldás, és Karesz ezt ma meg is ismerhette. Ezzel a megoldással aztán meg lehet szokni a sikeres üzletkötést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése